Examen från Hólar!

Uppdaterad: 24 jun 2018

Idag examinerades jag från Hólar med en kandidatexamen som ridlärare och hästtränare.


Jag och Sóta frá Steinnesi på examensdagen

Det har varit tre riktigt roliga och utmanande år på Hólar, och jag har fått uppleva så mycket, lärt mig så mycket och fått så många möjligheter!


Examensdagen var en väldigt högtidlig dag, där vi får ta på oss den blå kavajen med röd krage som är den officiella kavajen för Félag Tamningamanna, Hästtränarnas förbund på Island. Allt avslutas med en fotografering uppe vid kyrkan på Hólar.


Här kan ni läsa mer om examensdagen: http://ishestnews.se/svensknyheter/grattis-till-johanna-haggman-sandra-jonsson-elin-bosfall-och-lisa-lantz-cronqvist-nu-med-i-felag-mamningamanna-efter-3-ars-studier-pa-holar.


Jag och Lisa Lantz, min klasskompis och bästa vän!

Jag, Mette Mannseth och Anton Níelsson.

Hela klassen med Hólarkyrkan i bakgrunden


Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning