Flytt till Lundom gård!

Torsdagen den 30e juli flyttade mina hästar och min verksamhet till Lundom gård i Mörarp!


På anläggningen finns både ridhus, stor paddock och fina ridvägar, vilket ger fantastiska möjligheter för mina elever att komma och rida lektion hos mig! Jag kommer såklart också hålla kurser, föreläsningar och clinics hos mig (såklart coronaanpassat tills vidare), och i framtiden planerar jag även att kunna ta emot träningshästar. Förutom detta så kommer jag inom kort öppna upp för möjligheten att rida privatlektion på mina egna tävlingshästar igen! Jag ser mycket fram emot och är väldigt tacksam för möjligheten att samarbeta med Stall Lundom, framtiden ser riktigt ljus ut!

I samband med flytten kommer jag ha ett helt gäng erbjudanden, perfekt nu under sensommaren när det är dags att fokusera och blicka framåt igen :D Håll utkik efter erbjudanden här och på facebooksidan så att du inte missar chansen!


Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning