Gratis föreläsning! Hästens välmående i träning

Gratis föreläsning! Hästens välmående i träning

Hur kan vi få hästen att må så bra som möjligt och ha kul i träningen? Vad betyder det att alla hästar är både arbetsvilliga och lata? Varför ska hästen egentligen vara lätt för hjälperna? Få svar på dessa frågor och många fler under föreläsningen!

Lördagen den 19 januari kl. 10:00 bjuder jag in till en helt gratis föreläsning på Dalhems gård i Glumslöv! Föreläsningen kommer handla om hur vi kan hjälpa hästen att må bra i träningen och därmed också förbättra prestationen, och varför det är så viktigt att hästen är nöjd och harmonisk i träningen. Själva föreläsningen varar i ungefär 45 min, efteråt bjuds på fika och det ges tid för mer frågor och diskussioner.

Detta blir en motiverande och härlig start på det nya året och jag hoppas att jag kan bjuda på några aha-upplevelser! Förutom härlig fika kommer även de som deltar i denna föreläsningen få ett bra erbjudande, så passa på! Begränsat antal platser finns, anmäl er genom att klicka i “Kommer” i evenemanget som ligger här på Facebook, eller genom att skicka ett mejl till bossfallislandshast@gmail.com. För frågor: bossfallislandshast@gmail.com

Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning