Gratisföreläsning! Att hitta glädje tillsammans med hästen

Nu är det dags igen, för min årliga gratisföreläsning! År 2019 var första året jag körde en gratisföreläsning och det blev en så enorm succé att jag bestämde mig för att göra det till ett årligt evenemang. Och nu, den 25 januari, är det alltså dags igen!


All info hittar ni på Facebook under evenemanget här: https://www.facebook.com/events/728680117623197/


Detta är en föreläsning där jag kommer att prata om hur man hittar glädjen och motivationen, både själv som ryttare och som ett helt ekipage tillsammans med hästen. Jag kommer hjälpa er förstå bättre hur hästen tänker, och prata om vad det optimala berömmet egentligen är.

Föreläsningen äger rum i Glumslöv, exakt lokal kommer komma ut efter julhelgerna, och är den 25 januari med start kl 10.

Själva föreläsningen varar ca 25 min, sedan bjuds på fika och mingel efteråt. Självklart kommer jag även att sälja några av mina favoritprodukter från K9 och Ekodes!


Hela evenemanget är gratis, men det är begränsat antal platser så för att garantera dig själv en plats får du anmäla dig i evenemanget på Facebook här, eller via mejl: info@bossfall.se


Ser fram emot att ses!