Hästens välmående i träning - gratisföreläsningen!

Den 19 januari höll jag min föreläsning Hästens välmående i träning i Glumslöv!

Hela 70 personer var där och lyssnade på mig, fikade och shoppade produkter från K9 och Ekodes.

Jag hade riktigt roligt och jag hoppas att besökarna både märkte det och hade roligt själva!

Föreläsningen handlade om olika sätt vi kan använda för att försäkra oss om att hästen mår bra under träningen, och varför det är så viktigt. Det är ett ämne som jag verkligen brinner för, och som genomsyrar både min träning av mina egna hästar och hur jag instruerar mina elever.

Denna föreläsningen var en introduktion till en föreläsningsserie i tre delar som jag kommer hålla med start 16 februari, där jag kommer gå ännu djupare in på ämnet. Mer info om föreläsningsserien kommer inom kort!
Det viktigaste av allt, ridning ska vara kul!

Det bjöds på fika i form av kanelbullekaka!

Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning