Invigningsclinic!

Nu är det dags!

Lördagen den 5 september kl 10 kör vi invigningsclinic och “öppet stall” på Lundom gård! Nu får ni möjlighet att komma och hälsa på och se den nya anläggningen, se på en inspirerande clinic och få veta mer om alla möjligheter som vi erbjuder på Lundom gård!


Clinicen har temat “Höstens nystart” och jag kommer visa när jag tränar två av mina egna hästar, och dessutom undervisa en av mina elever på hennes egen häst!

Ni kommer att få inblick i hur jag tränar mina egna hästar, vad jag lägger fokus på och deras styrkor och svagheter. Jag visar hur jag tänker kring träningen inför vintersäsongen och förberedelser inför nästa års säsong, både för dig som planerar att tävla och för dig som vill ha en härlig sommar tillsammans med din häst. Förutom detta kommer jag också att visa när jag undervisar en av mina elever. Jag visar hur min undervisningsteknik är, vad vi lägger fokus på och ni får följa mina tankar och reflektioner under lektionens gång.


Produkter från K9 kommer att finnas till försäljning så ni kan fylla på förråden, och jag kommer såklart ha ett gäng erbjudanden exklusivt för clinicens besökare. Ni kommer bland annat få förtur på några av de events som händer i höst och vinter, och extra rabatter!


Priset är 390 kr per person, betalas till Swish 1230269407 eller BG: 5017-8342. Anmälan sker via mejl: info@bossfall.se eller SMS 0766-355330. Anmälan är giltig när betalningen har kommit in och ditt kvitto gäller som biljett. Bindande anmälan, men du kan sälja vidare din biljett om du får förhinder och inte kan komma.


Mycket begränsat antal platser pga “corona-avstånd”! Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer så välkomnar vi friska personer :)

Här hittar du evenemanget på FB!


Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning