Lektion på lånad häst!

Nu tar jag emot bokningar på lektioner på mina hästar med lektionsstart i mars!

Det är i nuläget två av mina hästar, Bót frá Steinnesi och Pen frá Íbishóli, som jag erbjuder lektioner på. Båda två är fantastiskt trevliga och roliga hästar som har tränats av mig sedan sommaren 2018, och de kom till Sverige i september 2018. De är välridna med bra gångarter och väldigt bra psyke.

Då de framför allt är mina tävlingshästar, och dessutom till salu, kommer jag hålla lektioner på dem i ganska låg utsträckning. Boka i god tid om du är sugen! :)

En privatlektion på en lånad häst hos mig kostar nu som introduktionspris 750 kr inkl. moms, ordinarie pris är 1000 kr inkl. moms.

Första lektionen är alltid en privatlektion så jag har möjlighet att hjälpa dig så mycket som möjligt. Efter det finns det möjlighet att rida två och två till ett pris av 650 kr inkl. moms per person.

När du kommer till mig är hästen borstad och iordninggjord inför lektionen. All utrustning för hästen finns här och du behöver bara ha med dig hjälm och din egen utrustning.

Lektionen är alltid anpassad till dig som elev och din utveckling är alltid i fokus. Samtidigt får du större förståelse för mitt system, på hästar som är utbildade av mig.


Hör av dig under Kontakt eller via mejl: bossfallislandshast@gmail.com om du har några frågor eller är sugen på att boka in en lektion, så hittar vi ett datum som passar!Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning