Planer för 2020!

Många av er har säkert märkt att jag inte har kommit igång “på riktigt” efter min julledighet. Anledningarna till detta är flera, men den största är att jag under min ledighet insåg och för första gången accepterade att jag gått in i väggen och faktiskt är utbränd.


2019 var ett riktigt bra år för mig på många sätt, men det har också varit väldigt tufft med en sjuk pappa som sedan gick bort, mycket stress och ändringar i livet och jag tog också tag i mina långvariga problem med depression och ätstörning, vilket såklart är bra men tufft.

Jag har som så många andra kört på, bitit ihop, kämpat hårdare och mer men inte fått livet att gå ihop riktigt och vägrat acceptera det. Detta leder ju i princip oundvikligen rakt in i väggen, och ironiskt nog krävdes det en period av ledighet för att jag skulle slappna av och faktiskt känna efter och inse att det var där jag var.


Jag kommer alltså ändra om verksamheten lite framåt, jag älskar mitt jobb för mycket för att vilja sluta med det nu, men också för mycket för att riskera att inte orka med det resten av mitt liv. Därför har jag nu kommit på ett nytt koncept som kommer lanseras inom de närmsta dagarna!

Detta koncept kommer ge mig möjlighet att kunna inspirera, lära ut till och hjälpa fler, samtidigt som jag får tid att återhämta mig och bygga upp mig själv igen.

Jag tror mycket på denna typen av koncept i framtiden också, och tror att det kan fylla ett behov som många hästmänniskor har! Samtidigt som det gör det lite lättare för oss som jobbar med hästar att räcka till och ha råd att fortsätta!


Jag kommer fram tills sommaren att hålla väldigt begränsat med lektioner, och tar inte emot några nya elever.

Istället kommer jag bland annat att jobba med det här nya konceptet och ägna tid åt min ridning och mitt egna gäng med hästar, alltså vara i stallet där jag trivs som bäst :D


Jag är lite svår att få tag på nu, mest pga utbrändheten, så enklaste sättet att få tag på mig är att skicka sms till 0766-355330 eller mejl till info@bossfall.se så svarar jag så fort jag kan! :)


Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning