Vi har flyttat!

Jag har flyttat hästarna till Dalhems gård i Glumslöv och min verksamhet kommer att utgå därifrån fr.o.m. denna veckan. Eftersom min verksamhet har ökat snabbare än förväntat, och jag inte hittat något boende i närheten av Blommeröd, så valde jag att flytta hästarna till Glumslöv när möjligheten dök upp.

Jag känner till gården väl, det var där jag hade mina första islandshästar från 2006 och några år framåt, så det känns lite som att komma hem igen!

På gården finns dessutom en bra och belyst paddock där jag kommer kunna ta emot elever för lektioner eller kurser, så det är bara att höra av sig!


Hästarna i Glumslöv

Kontakta mig gärna! 

 

0766-355 330 

info@bossfall.se

Godkänd för F-skatt 
Swishnummer: 123 026 94 07 

Bankgiro: 5017-8342

© 2020 by Bössfall Islandshästutbildning